fbpx
Tickets

Maak Het lekkerste wereldrecord mee als bezoeker

U kunt als bezoeker Het lekkerste wereldrecord bekijken op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari. Reserveer hiervoor uw tickets op een van de tijdvakken of betaal bij de ingang. Wilt u liever bij de onthulling op 6 februari zijn? Bekijk hier de mogelijkheden. Op vrijdagavond is er ook een Mercy Ships-avond, speciaal voor mensen die (nader) kennis willen maken met het goede doel van Het lekkerste wereldrecord.

Een kaartje voor het bezoeken van Het lekkerste wereldrecord kost slechts €7,50. Dit geld komt ten goede aan de kosten van het evenement. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen onder begeleiding van een volwassene. Vanwege de planning moet u wel voor ieder kind een (gratis) kaartje bestellen. Graag tot ziens bij Het lekkerste wereldrecord!

Bestel hieronder je tickets

Kies een tijdvak

 

Tip: mocht het bestellen via deze website niet lukken kunt u ook gebruik maken van de ticketpagina op Eventbrite.nl.

Veelgestelde vragen

Praktische info rond jouw bezoek

Ik heb tickets besteld maar wil op een ander tijdvak komen, kan dat?

Tickets voor vrijdag en zaterdag overdag (van 10.00 - 17.30) en vrijdagavond (Mercy Ships Avond, 19.00-22.00) zijn uitwisselbaar. Daarmee kun je gewoon op een ander tijdvak aankomen dan aanvankelijk aangegeven, er is voldoende plek in de loods. Dit geldt echter niet voor de tickets van donderdagavond (onthulling). Deze avond is alleen toegankelijk op uitnodiging of naar aanleiding van sponsoring (van het kunstwerk).

Hoe zit het met de bereikbaarheid?

De Onderzeebootloods in Rotterdam is goed bereikbaar met zowel auto, OV als watertaxi. In de buurt van de RDM Onderzeebootloods zijn diverse gratis parkeerplekken. Kijk voor de volledige informatie op de routebeschrijving van RDM Rotterdam.

Is het evenement toegankelijk voor minder validen?

Ja, de locatie Onderzeebootloods is uitermate geschikt voor minder validen.

Zijn er ook activiteiten voor kinderen?

Voor kinderen is er in de Onderzeebootloods een speciale kinderhoek ingericht met onder andere een springkussen en andere entertainmentopties. Kinderen vanaf 12 jaar kunnen de VR-film over Mercy Ships kijken.

Kan ik mijn ticket annuleren?

Het is helaas niet mogelijk je aanmelding te annuleren of te laten terugbetalen. 

Over Het lekkerste wereldrecord

Wat is Het lekkerste wereldrecord?

‘Het lekkerste wereldrecord’ is een initiatief van Chocolatier Frits van Noppen in samenwerking met Mercy Ships. Het doel is om een officieel Guiness World Record neer te zetten met het grootste en zwaarste chocoladekunstwerk dat ooit gemaakt is. Het kunstwerk bestaat uit meer dan 1.600 elementen en wordt verkocht voor het goede doel: Mercy Ships.

Wat stelt het kunstwerk eigenlijk voor?

Wat Het lekkerste wereldrecord precies voorstelt, blijft een verrassing tot aan de onthulling. Nieuwsgierig? Onze slogan is niet voor niks 'Maak het mee'... 😉 Dus ga snel naar Bezoekerstickets en zorg dat je erbij bent!

Waar komt de chocolade voor het kunstwerk vandaan?

De chocolade is gemaakt van kwaliteitscacaobonen en duurzaam geproduceerd door coöperaties die deel uitmaken van Cocoa Horizons. Lees ook de blog over het verhaal achter de chocolade.

Wat is Mercy Ships?

Mercy Ships is een internationale hulporganisatie die met een ziekenhuisschip naar landen in Afrika vaart om daar medische zorgt te verlenen. Meer over de organisatie vindt u op deze pagina. Mercy Ships is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en in bezit van het CBF-keurmerk. Giften aan Mercy Ships zijn aftrekbaar van de belasting.

Ik wil meedoen als ondernemer, kan dat?

Zeker! De meer 1.600 elementen waaruit Het lekkerste wereldrecord is opgebouwd zijn te sponsoren voor €999,- per stuk. In de week na de onthulling wordt uw chocolade-element(en) bezorgd op het door u aangegeven adres. Ook kunt u het evenement zelf sponsoren. Neem hiervoor contact met ons op.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Het lekkerste wereldrecord is een initiatief van Chocoladeatelier Van Noppen in samenwerking met Mercy Ships Holland.  Mercy Ships is aangemerkt als ANBI en in bezit van het CBF-keurmerk.

© hetlekkerstewereldrecord.nl, alle rechten voorbehouden.

Privacyverklaring | Contact