fbpx
Selecteer een pagina
Tickets

Heeft u interesse om Het lekkerste wereldrecord te sponsoren? Dan komen we graag met u in contact!

Een wereldrecordpoging genereert doorgaans de nodige belangstelling van het publiek, en Het lekkerste wereldrecord zal daarop geen uitzondering zijn. Naast publiciteit in landelijke en lokale media hebben Chocoladeatelier Van Noppen en Mercy Ships als doel om minimaal 5.000 bezoekers te werven voor het evenement, dat duurt van 6 tot en met 8 februari 2020. U kunt uw naam verbinden aan dit evenement. Dit geeft u de mogelijkheid om uw organisatie voor het voetlicht te brengen bij duizenden bezoekers.

Mogelijkheden voor sponsoring

  • Ticket: voor iedere € 1.000,- aan sponsoring ontvangt u een ticket voor de onthulling op donderdagavond 6 februari 2020.
  • Logo op de website: het logo van uw bedrijf wordt getoond op de homepage van deze website.
  • Naam in programmaboekje: uw bedrijfsnaam wordt genoemd in het programmaboekje dat iedere bezoeker krijgt op 6,7 en 8 februari.
  • Logo op banner naast het kunstwerk: uw logo wordt getoond op een enorme banner die naast het kunstwerk hangt.
  • Promotievideo tijdens het event: uw video van max. 30 seconden wordt doorlopend getoond op het evenement tijdens alle dagen.
  • Stand tijdens het event: u krijgt de mogelijkheid een stand te bemannen om uw organisatie te presenteren aan bezoekers.

Specifieke sponsoring

Wilt u iets specifieks sponsoren, zoals bijvoorbeeld de catering of een deel van de chocolade? Dat kan! Neem contact op voor de mogelijkheden. Voor alle vragen rond eventsponsoring kunt u contact met ons opnemen via sponsoring@hetlekkerstewereldrecord.nl. We zien uw bericht graag tegemoet!

Deze bedrijven gingen u voor:

Hoofdsponsors

Overige sponsors

Het lekkerste wereldrecord is een initiatief van Chocoladeatelier Van Noppen in samenwerking met Mercy Ships Holland.  Mercy Ships is aangemerkt als ANBI en in bezit van het CBF-keurmerk.

© hetlekkerstewereldrecord.nl, alle rechten voorbehouden.

Privacyverklaring | Contact