fbpx

Welkom op de Mercy Ships-avond

Vrijdag 7 februari 2020

Als betrokkene bij Mercy Ships nodigen we u van harte uit voor de Mercy Ships avond op 7 februari in de Onderzeebootloods in Rotterdam! Het belooft een speciale en feestelijke avond te worden, waarbij u bovendien Het lekkerste wereldrecord kunt bewonderen. Op deze website leest u er alles over. We kunnen ook alvast verklappen dat Sharon Kips een optreden zal geven op de speciale Mercy Ships-avond.

Programma Mercy Ships-avond

  • Inloop 19.00 uur
  • Start programma 19.30 uur (later aankomen is mogelijk, de deuren blijven open)
  • Einde programma: 21.00 uur
  • Er is tot 22.00 uur gelegenheid voor ontmoeting en natuurlijk om Het lekkerste wereldrecord te bewonderen. 

 

Sharon Kips

Korting voor nieuwsbrieflezers
Hieronder kunt u uw plek op de speciale Mercy Ships-avond reserven. Een toegangskaartje voor de Mercy Ships-avond in de Onderzeebootloods kost 7,50 euro. Lezers van de Mercy Ships Nieuwsbrief ontvingen in december een persoonlijke kortingscode die recht geeft op één gratis entreekaart. Gebruik hieronder een promotiecode als u die heeft om 7,50 euro korting te ontvangen. Klik op ‘Promotiecode invoeren’ om deze code te gebruiken.

Let op: als u een code gebruikt kunt u in eerste instantie slechts één kaartje bestellen (wat dan dus gratis is). Eventuele extra kaartjes kunt u gewoon na afronding van de eerste bestelling regelen.

Bestel hieronder uw tickets

Tip: als het bestellen via deze website niet lukt kun je ook terecht op de ticketpagina van Eventbrite.nl.

Veelgestelde vragen

Praktische info rond jouw bezoek

Ik heb tickets besteld maar wil op een ander tijdvak komen, kan dat?

Tickets voor vrijdag en zaterdag overdag (van 10.00 - 17.30) en vrijdagavond (Mercy Ships Avond, 19.00-22.00) zijn uitwisselbaar. Daarmee kun je gewoon op een ander tijdvak aankomen dan aanvankelijk aangegeven, er is voldoende plek in de loods. Dit geldt echter niet voor de tickets van donderdagavond (onthulling). Deze avond is alleen toegankelijk op uitnodiging of naar aanleiding van sponsoring (van het kunstwerk).

Hoe zit het met de bereikbaarheid?

De Onderzeebootloods in Rotterdam is goed bereikbaar met zowel auto, OV als watertaxi. In de buurt van de RDM Onderzeebootloods zijn diverse gratis parkeerplekken. Kijk voor de volledige informatie op de routebeschrijving van RDM Rotterdam.

Is het evenement toegankelijk voor minder validen?

Ja, de locatie Onderzeebootloods is uitermate geschikt voor minder validen.

Zijn er ook activiteiten voor kinderen?

Voor kinderen is er in de Onderzeebootloods een speciale kinderhoek ingericht met onder andere een springkussen en andere entertainmentopties. Kinderen vanaf 12 jaar kunnen de VR-film over Mercy Ships kijken.

Kan ik mijn ticket annuleren?

Het is helaas niet mogelijk je aanmelding te annuleren of te laten terugbetalen. 

Over Het lekkerste wereldrecord

Wat is Het lekkerste wereldrecord?

‘Het lekkerste wereldrecord’ is een initiatief van Chocolatier Frits van Noppen in samenwerking met Mercy Ships. Het doel is om een officieel Guiness World Record neer te zetten met het grootste en zwaarste chocoladekunstwerk dat ooit gemaakt is. Het kunstwerk bestaat uit meer dan 1.600 elementen en wordt verkocht voor het goede doel: Mercy Ships.

Wat stelt het kunstwerk eigenlijk voor?

Wat Het lekkerste wereldrecord precies voorstelt, blijft een verrassing tot aan de onthulling. Nieuwsgierig? Onze slogan is niet voor niks 'Maak het mee'... 😉 Dus ga snel naar Bezoekerstickets en zorg dat je erbij bent!

Waar komt de chocolade voor het kunstwerk vandaan?

De chocolade is gemaakt van kwaliteitscacaobonen en duurzaam geproduceerd door coöperaties die deel uitmaken van Cocoa Horizons. Lees ook de blog over het verhaal achter de chocolade.

Wat is Mercy Ships?

Mercy Ships is een internationale hulporganisatie die met een ziekenhuisschip naar landen in Afrika vaart om daar medische zorgt te verlenen. Meer over de organisatie vindt u op deze pagina. Mercy Ships is aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en in bezit van het CBF-keurmerk. Giften aan Mercy Ships zijn aftrekbaar van de belasting.

Ik wil meedoen als ondernemer, kan dat?

Zeker! De meer 1.600 elementen waaruit Het lekkerste wereldrecord is opgebouwd zijn te sponsoren voor €999,- per stuk. In de week na de onthulling wordt uw chocolade-element(en) bezorgd op het door u aangegeven adres. Ook kunt u het evenement zelf sponsoren. Neem hiervoor contact met ons op.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Het lekkerste wereldrecord is een initiatief van Chocoladeatelier Van Noppen in samenwerking met Mercy Ships Holland.  Mercy Ships is aangemerkt als ANBI en in bezit van het CBF-keurmerk.

© hetlekkerstewereldrecord.nl, alle rechten voorbehouden.

Privacyverklaring | Contact