fbpx

Wilt u ook zo’n uniek chocolade-element uit Het lekkerste wereldrecord bemachtigen? Dit meesterwerk was opgebouwd uit 1.620 chocolade-elementen, die u nog steeds kunt sponsoren. Een element is verkrijgbaar bij een donatie van € 500,- aan Mercy Ships. Om u een idee te geven van de omvang: één element staat qua volume gelijk aan 60 chocoladeletters! 

Sponsor een element

Uw sponsorbijdrage komt direct op rekening van Mercy Ships Holland en wordt gezien als belastingaftrekbare gift. Na ontvangst van uw bijdrage nemen we contact met u op over de bezorging van uw chocolade-element(en).

Over uw chocolade-element

Elk element wordt u aangeboden door chocolatier Frits van Noppen, heeft een uniek nummer en wordt geleverd met een certificaat van echtheid. U krijgt hierbij een hamer en beitel om uw element(en) van chocolade aan te breken. Uw element(en) worden in de week na de onthulling bezorgd in een mooie geschenkverpakking op het door u aangegeven adres. De chocolade is gemaakt van kwaliteitscacaobonen en duurzaam geproduceerd door coöperaties die deel uitmaken van Cocoa Horizons.

Het lekkerste wereldrecord is een initiatief van Chocoladeatelier Van Noppen in samenwerking met Mercy Ships Holland.  Mercy Ships is aangemerkt als ANBI en in bezit van het CBF-keurmerk.

© hetlekkerstewereldrecord.nl, alle rechten voorbehouden.

Privacyverklaring | Contact