fbpx
Selecteer een pagina

Op dit moment zijn de chocolade-elementen uit Het lekkerste wereldrecord niet meer te sponsoren. Neem een kijkje bij de actie ‘Zorg voor de zorg‘ van Mercy Ships, het goede doel van Het lekkerste wereldrecord. Nu de zorg onder druk staat vanwege de coronacrisis, bieden we zorgmedewerkers graag een steuntje in de rug. Vraag gratis een chocolade-element aan en steek een team zorghelden een hart onder de riem!

Over uw chocolade-element

Elk element wordt u aangeboden door chocolatier Frits van Noppen, heeft een uniek nummer en wordt geleverd met een certificaat van echtheid. U krijgt hierbij een hamer en beitel om uw element(en) van chocolade aan te breken. Uw element(en) worden in de week na de onthulling bezorgd in een mooie geschenkverpakking op het door u aangegeven adres. De chocolade is gemaakt van kwaliteitscacaobonen en duurzaam geproduceerd door coöperaties die deel uitmaken van Cocoa Horizons.

Het lekkerste wereldrecord is een initiatief van Chocoladeatelier Van Noppen in samenwerking met Mercy Ships Holland.  Mercy Ships is aangemerkt als ANBI en in bezit van het CBF-keurmerk.

© hetlekkerstewereldrecord.nl, alle rechten voorbehouden.

Privacyverklaring | Contact