fbpx
Selecteer een pagina

Marcel sponsort drie chocolade-elementen

door 31 jan 2020

‘Blij dat ik mijn sponsoring in zo’n goed project hebt kunnen stoppen!’

Het chocoladewereldrecord dat Frits van Noppen en zijn team willen gaan vestigen is natuurlijk een bijzondere prestatie. Maar uiteindelijk draait het voor de chocolatier vooral hierom: aandacht voor het goede doel van dit project, Mercy Ships. Wat is het dan mooi om te zien dat er zoveel mensen zijn die daaraan bijdragen door chocolade uit het kunstwerk sponsoren, een inzamelactie te houden of een gift te doen! Er zijn te veel mooie verhalen om te vertellen. Op deze plek lichten we er nu een uit.

Naam: Marcel van der Sluis
Bijdrage: sponsort drie chocolade-elementen

Hoe heb je van het Lekkerste Wereldrecord gehoord?
Iemand kwam langs bij ons bedrijf en die kwam een presentatie geven over dit project. Wij vonden het al een heel erg mooi project en daarom hebben we het als bedrijf gesponsord.

Maar daar bleef het niet bij, je hebt zelf namelijk ook privé gesponsord?
Jazeker, ik vond dat ik zelf als individu nog meer kon doen. Daarom heb ik nog een aantal extra elementen gesponsord. De reden hiervoor is omdat ik zeker weet dat mijn geld op deze manier goed besteed wordt. Het Lekkerste Wereldrecord is een heel goed initiatief waar ik alle vertrouwen in heb omdat ik kan zien waar de financiën heen gaan en wat ze ermee doen. Ik ben altijd heel erg voorzichtig met waar ik mijn geld aan doneer, want ik wil zeker weten dat het ook echt aan het doel zelf besteed wordt. Bij Het lekkerste wereldrecord wist ik meteen dat het goed zat. En de hele onthulling straks, met al die bijzondere gasten, ja dat wordt gewoon een fantastische avond, dat zie je direct!

En naast dat het geld goed besteed wordt, krijg je ook nog eens heel veel chocolade!
Ja precies, ik krijg heel wat kilo’s thuis straks. Maar voor mij alleen is dat natuurlijk wat te veel. Daarom heb ik een ander doel voor de elementen. Deze wil ik graag weggeven aan anderen, ik geef er bijvoorbeeld één aan het lokale bejaardenhuis hier in de buurt en één aan een kinderopvang. Zo kunnen meer mensen ervan genieten. Maar ik wil het niet alleen bij het Lekkerste Wereldrecord houden. Ik vind Mercy Ships zelf een hele mooie en betrouwbare organisatie en ik word daarom graag donateur!

Tot slot, ik ben ontzettend benieuwd naar het kunstwerk en ik ben blij dat ik met zekerheid mijn sponsoring in zo’n goed project heb kunnen stoppen!

Volg ons ook op:

Marcel van der Sluis

Zo kun jij Het lekkerste wereldrecord mee maken:

Doe een gift

Vrij bedrag

Draag bij aan het goede doel Mercy Ships.

Start een inzamelactie

Vanaf €500,-

Spaar samen een chocolade-element bij elkaar.

Sponsor chocolade

€500,-

Doe een gift en ontvang jouw chocolade-element.

Het lekkerste wereldrecord is een initiatief van Chocoladeatelier Van Noppen in samenwerking met Mercy Ships Holland.  Mercy Ships is aangemerkt als ANBI en in bezit van het CBF-keurmerk.

© hetlekkerstewereldrecord.nl, alle rechten voorbehouden.

Privacyverklaring | Contact