fbpx
Selecteer een pagina

Zo kun jij Het lekkerste wereldrecord meemaken (de keuze is reuze!)

door 20 dec 2019

De Onderzeebootloods in Rotterdam

Op donderdag 6 februari is het eindelijk zover. Dan wordt het grootste chocoladekunstwerk ooit onthuld in de Onderzeebootloods in Rotterdam. Een exclusieve onthulling met speciale gasten, inspirerende sprekers, mooie verhalen, lekkere hapjes en nog veel meer. Het belooft een fantastische avond te worden die je absoluut niet mag missen! Heb jij al besloten hoe je deze avond gaat meemaken? We geven je graag wat tips om je voor te bereiden, zodat jij optimaal van deze avond kunt genieten.

Maak het lekkerste wereldrecord samen mee

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd toch? Als je mensen kent die nog geen ticket bemachtigd hebben of nog geen element gesponsord hebben, nodig ze dan vooral uit! Zo zorgen we voor nog meer gezelligheid en een goede sfeer. Dit speciale event wordt alleen maar beter als we het met z’n allen kunnen vieren en meemaken.

Maak het lekkerste wereldrecord als exclusieve gast mee

Een wereldrecord poging meemaken als premium gast, onder het genot van een lekker hapje en drankje en met een inspirerende sessie van Ben Tiggelaar. Begint het al te kriebelen? Door een chocolade-element te sponsoren kun je het evenement op deze manier meemaken. En alsof dit nog niet voldoende was, krijg je in de week na het evenement jouw eigen chocolade-element thuisbezorgd. Meer dan 8 kilo aan heerlijke chocolade (delen mag!), zodat je nog even kunt nagenieten van deze fantastische ervaring!

Maak het lekkerste wereldrecord als vrijwilliger mee

Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan zijn we op zoek naar jou. Je kunt het lekkerste wereldrecord ook meemaken als vrijwilliger. We zoeken mensen die de handen uit de mouwen willen steken en het visitekaartje van de avond willen zijn. Door op deze manier mee te doen ervaar je de avond zowel voor als achter de schermen en ben je onderdeel van een onvergetelijk event. Als dat geen topervaring is?

Maak het lekkerste wereldrecord als vriendengroep mee

Is een chocolade-element sponsoren iets teveel van het goede voor jou? Geen probleem! Trommel je vrienden op en start een inzamelactie. Met deze actie kan iedereen via een Tikkie een bijdrage doen. Bij 500, 999 of meer dan 999 euro word je beloond met heerlijke chocola.

Maak het lekkerste wereldrecord als sponsor mee

Ben je niet in de gelegenheid om te komen of een chocolade-element te sponsoren, maar wil je wel meedoen? Dan zijn we ook hartstikke blij met jou, want je kunt namelijk het evenement ook sponsoren. Zo help je alsnog mee aan een fantastisch verloop van het evenement.

Maak het lekkerste wereldrecord als bezoeker mee

Het kunstwerk moet je natuurlijk in het echt gezien hebben en als je dit niet wilt missen, ben je van harte uitgenodigd om op de publieksdagen langs te komen om het te bekijken. Deze dagen zijn op 7 en 8 februari 2020. Schaf snel een bezoekersticket aan om binnen te komen en dit enorme kunstwerk te aanschouwen.

Hoe je besluit om mee te doen aan dit mooie project is natuurlijk helemaal aan jou. Wij zijn hoe dan ook blij dat je met ons mee doet!

Laatste tip!

Oh ja, nog een laatste tip: zorg dat je voldoende gegeten hebt, want anders zal je maag aardig gaan knorren bij het zien van al die heerlijke chocolade… We zien je heel graag op 6, 7 of 8 februari!

Volg ons ook op:

Zo kun jij Het lekkerste wereldrecord mee maken:

Doe een gift

Vrij bedrag

Draag bij aan het goede doel Mercy Ships.

Start een inzamelactie

Vanaf €500,-

Spaar samen een chocolade-element bij elkaar.

Sponsor chocolade

€500,-

Doe een gift en ontvang jouw chocolade-element.

Het lekkerste wereldrecord is een initiatief van Chocoladeatelier Van Noppen in samenwerking met Mercy Ships Holland.  Mercy Ships is aangemerkt als ANBI en in bezit van het CBF-keurmerk.

© hetlekkerstewereldrecord.nl, alle rechten voorbehouden.

Privacyverklaring | Contact