De grappigste wereld records

De grappigste wereld records
Inhoud
  1. Zoveel mogelijk marshmallows eten
  2. MM’s stapelen
  3. De langste sliert van kauwgompapiertjes

Er zijn een heleboel verschillende wereld records. Té veel om op te noemen. Maar we kunnen zo nu en dan wel een lijstje maken met een paar leuke wereld records. Vandaag beginnen we met drie van de grappigste wereld records die gevestigd zijn in de afgelopen jaren. Deze records zijn misschien een beetje vreemd: maar daarom ook juist hartstikke leuk om te weten. En wie weet ben jij ook wel heel goed in één van deze dingen, en kun je in de toekomst het wereld record misschien verbeteren.

Zoveel mogelijk marshmallows eten

Marshmallows staan bekend om hun grote formaat én hun zoete geur. Veel mensen vinden ze heerlijk, maar ze zijn natuurlijk niet gemakkelijk om te eten. Marshmallows zijn klef, waardoor je veel en hard moet kauwen. Toch zijn er mensen die graag hun hele mond volduwen met Marshmallows. Het huidige record staat op 25 marshmallows eten in één minuut. Dit klinkt misschien niet heel bijzonder, maar probeer het maar eens! Let op, want er zitten wel een paar regels aan verbonden. Zo moeten de marshmallows het standaard formaat hebben en moet je ze één voor één in je mond stoppen.

MM’s stapelen

Vroeger mocht je nooit met je eten spelen, maar tegenwoordig doen we dat lekker wel! Neem bijvoorbeeld het stapelen van MM snoepjes. Het wereldrecord staat nu slechts op 5 MM’s. Je zou dus kunnen zeggen dat dit wereld record te verbreken moet zijn. Toch is het alles behalve gemakkelijk. Probeer het zelf maar eens thuis. MM’s hebben een moeilijke vorm waardoor ze snel zullen gaan wiebelen en omvallen. Vergeet niet om je wereldrecord op te nemen, zodat je bewijs hebt!

De langste sliert van kauwgompapiertjes

Ben jij ook zo dol op kauwgom? Dan is dit wereld record helemaal iets voor jou! Gary Michael Duschl staan namelijk in het Guinness Wereld Record Boek met de langste sliert van kauwgompapiertjes. Dit betekent dat hij al zijn kauwgompapiertjes heeft bewaard, en daar een lange slinger van heeft gemaakt. Houdt je vast, want de slinger is maarliefst 32 kilometer lang! Om hem te verslaan, moet je dus wel heel veel kauwgom eten.

Over hetzelfde onderwerp

Hoe zet je een nieuw wereld record?
Hoe zet je een nieuw wereld record?

Hoe zet je een nieuw wereld record?

Jaarlijks worden er honderden pogingen gedaan voor het zetten van een nieuw wereld record, of het...
Wat is het Guinness World Records boek?
Wat is het Guinness World Records boek?

Wat is het Guinness World Records boek?

Als je dit artikel leest, dan ben je hoogstwaarschijnlijk nét zo geïnteresseerd in wereld records...
Drie wereld records in online spelletjes
Drie wereld records in online spelletjes

Drie wereld records in online spelletjes

Het zetten van een wereld record is ongelooflijk veel werk. Je moet eerst namelijk veel oefenen,...