Drie wereld records in online spelletjes

Drie wereld records in online spelletjes
Inhoud
  1. Langste dansmarathon
  2. Marathon lopen als gamekarakter
  3. Meeste goals gescoord met de keeper

Het zetten van een wereld record is ongelooflijk veel werk. Je moet eerst namelijk veel oefenen, en vervolgens een officiële poging inplannen. Gelukkig is dat oefenen niet zo’n probleem, wanneer je een wereld record probeert te vestigen in online spelletjes. Het betekent immers dat je lekker veel kunt gamen! Dus draai vooral nog een keer aan het fruitautomaat in het Kansino NL, of speel nog een spelletje MarioKart. Misschien kun je er ooit een wereld record mee vestigen! Tot die tijd, lees je in dit artikel alles over drie beroemde wereld records in online spelletjes.

Langste dansmarathon

We kennen allemaal het populaire spel Just Dance. Dit is een spel waarbij je moet dansen, en de computer bekijkt hoe goed jij danst. Dit spel is niet alleen verkrijgbaar voor spelconsoles, maar is ook een geliefd spelautomaat in veel arcades. Carrie Swidecki heeft het wereld record gevestigd voor langste marathon. Maarliefst 49 uur,3 minuten en 22 seconden stond ze (voor de televisie) te dansen.

Marathon lopen als gamekarakter

Mario en Luigi zijn misschien wel dé bekendste gamekarakters van de wereld. Ze hebben veel verschillende games, waaronder het populaire Mariokart. Hierin racen de verschillende karakters tegen elkaar. Maar deze karakters zijn niet alleen populair in hun videogames. Dat bewezen Nash Pradhan en Dan McCormack, toen ze verkleed als Mario en Luigi de Mararthon van Londen gingen rennen. En ze hebben het gehaald! Nu zijn ze vereeuwigd in het Guinness World Records boek.

Meeste goals gescoord met de keeper

FiFa is een populair spel waarbij je kunt spelen met jouw favoriete voetbalteam. In de afgelopen jaren zijn er honderden FiFa wereldrecords gevestigd, maar er is er eentje die wij toch wel heel speciaal vinden. Fred Bugmann kreeg het namelijk voor elkaar om 21 keer te scoren met zijn keeper in 1 wedstrijd.

Over hetzelfde onderwerp

Hoe zet je een nieuw wereld record?
Hoe zet je een nieuw wereld record?

Hoe zet je een nieuw wereld record?

Jaarlijks worden er honderden pogingen gedaan voor het zetten van een nieuw wereld record, of het...
Wat is het Guinness World Records boek?
Wat is het Guinness World Records boek?

Wat is het Guinness World Records boek?

Als je dit artikel leest, dan ben je hoogstwaarschijnlijk nét zo geïnteresseerd in wereld records...
De grappigste wereld records
De grappigste wereld records

De grappigste wereld records

Er zijn een heleboel verschillende wereld records. Té veel om op te noemen. Maar we kunnen zo nu...